BunyVerse
My cart (0) 0

-

00:00

  TAM представя концерт на Основно ветрове и ДевиРа

  EVENT

  event takes place

  TAM представя концерт на Основно ветрове и ДевиРа КДК - Клуб На Дейците На Културата, Велико Търново

  12 June 2021

  12 Jun 17:00 КДК - Клуб На Дейците На Културата, Велико Търново

  TAM представя

  🔊Концерт на Основно ветрове и ДевиРа🎤

  12 юни | 20:00 ч. | 10 лв.

  ///

  ТАМ ви кани на втория концерт от едногодишната програма „ТАМ от октомври до октомври“. Изпълненията на живо ще бъдат записани и издадени в лимитирана серия от грамофонни плочи!

  🎶Представяме музикантите WinDoo / Основно ветрове и ДевиРа, които за първи път ще свирят във Велико Търново.

  WinDoo / Основно Ветрове довяват от дълбините на сърцата живата музика, която звучи във всеки от нас: вярват в нея и така си печелят правото да се нарекат нейни приятели.

  Konstantin Kuchev и Петър Йорданов – Бъни / Bunyverse music page са сърцето на проекта, а магия заедно започват да правят през 2015-та. Носят се леко по етно, уърлд, фюжън и джаз теченията, но във всеки момент са готови стремглаво да се впуснат в експерименти и да създадат нов свой стил.

  Свирят на интереснозвучащите във всеки смисъл на понятието инструменти диджериду, хърди-гърди, хенгдръм, индиянситар, и други, но това не би ги направило интересни изпълнители, ако всъщност не бяха интересни хора.

  Музика-живот. Песен-молитва. Песен-криле. Песен-туптящо сърце. Гласовете на сестри ДевиРа.

  Двете момичета освобождават нежните нотки на духа и сърцето. Запеят ли, отключват златната стая на живота, за да видим, чуем, потърсим и научим как да прилагаме Любовта в нейната чистота и хармония.

  На 12 юни заедно с WinDoo / Основно Ветрове те ще изпълнят пространството на ТАМ с музика, вдъхновена от истината, добротата и мъдростта.

  👉Събираме се в 20:00 ч. ТАМ (ул. Велчо Джамджията 16, Клуб на дейците на културата). Мястото на концерта е изненада, но обещаваме да е нестандартно!

  ❗ВАЖНО! Местата са ограничени. Пишете ни на лични за резервации!

  Проектът “ТАМ от октомври до октомври” се осъществява с помощта на Национален фонд “Култура”.