BunyVerse
My cart (0) 0

-

00:00

  LIVE: Magdalena Petrovich VS BunyVerse

  EVENT

  event takes place

  LIVE: Magdalena Petrovich VS BunyVerse Бар Синтезис

  23 August 2021

  23 Aug 17:00 Бар Синтезис

  Две души изцяло отдадени на музиката.
  Представяме ви Магдалена Петрович и Петър Йорданов – Бъни!

  Маги е родена през 1990 година в Лесковац, Сърбия. Занимава се с музика от малка и свири постоянно, демонстрирайки силен дух и упоритост за успех. Бакалавърската си степен учи в „Guildhall School за Музика и Драма“ в Лондон, преди да замине за Холандия в “Royal Conservatoire of the Hague”. Била е на турне с Alfie Boe и е свирила с Лиса Джерард и Genesis Orchestra. Свирила е в зали като “Royal Alber hall”, “Musikferein”, “Anton Philizaal”, “Barbara Hall”, „Арена Армеец“ и други. През 2019, Магдалена стига до полуфинала на „България търси талант“ а същата година учи в “Royal Academy of Music” в Лондон. През 2020 участва в българската песен за Евровизия.

  Бъни е известнио лице на българската музикална сцена. Той свири на перкусионни инструменти от цял свят, а през последните години има и самостоятелен проект, в който използва Loop Station, позволяваща му да наслагва на живо няколко инструмента.
  Бъни е съосновател на групата “Оратница”, с която са обиколили повечето континенти – от Азия до Америка. Освен с Оратница, Бъни свири в различни формации – Тъпани и Гайди, BunyVerse, Acoustic Soul, Основно ветрове, Николай Йванов ОМ и др. Учавства в спекталкли на сцената на Народен театър “Иван Вазов” и Театър на Българската армия.

  Какво ли са ни приготвили тези двама симпатяги?
  Очакваме да разберем на тази епична среща!

  Mестата са ограничени.
  Понеделник, 23 август – 20:00ч.
  Телефон за резервации: 0888607288

  PhotoSynthesis
  място за фотография, хора и идеи
  бул. Васил Левски 57, до Попа
  * 20:00ч
  🎫 10 лв