BunyVerse
My cart (0) 0

-

00:00

  𝑪𝒊𝒓𝒄𝒍𝒆 𝒐𝒇 𝑳𝑰𝑭𝑬 – Йога & Музика на живо

  EVENT

  event takes place

  𝑪𝒊𝒓𝒄𝒍𝒆 𝒐𝒇 𝑳𝑰𝑭𝑬 – Йога & Музика на живо Пловдивски Културен Институт

  7 November 2020

  7 Nov 14:00 Пловдивски Културен Институт

  𝑪𝒊𝒓𝒄𝒍𝒆 𝒐𝒇 𝑳𝑰𝑭𝑬 – Йога сесия с музикални импровизации на живо сътворени от Petar Yordanov Buny
  *****************************************************************************
  7 ноември, събота
  от 16:00 – 18:00 ч.
  *****************************************************************************
  ” Йога е музиката на душата. Продължете и вратите на душата ще се отворят.”
  Б.К.С Аенгър

  Движението на тялото е най-бързият начин да промените менталното и емоционалното си състояние. Йога ни въздейства точно така, трансформира нашето вътрешно състояние, да останем без мисли, без желания и грижи. Да усетим тишината вътре в себе си, както и радостта да живеем. От древни епохи музиката е лекарство, което се е използвало за освобождаване на емоция или за навлизане в дълбоки мистични състояния за връзка с божествените сили. Въпреки че тишината е основен елемент в много йога часове, въздействието на музиката ни помага да се откъснем, да активираме и друга сетивност в тялото си и да променим мисловните си настроения. Силата на музиката се крие в способността и да осветява най-дълбоките части от нас и да обединява хората.
  Под звуците на вдъхновяващи музикални импровизации с различни инструменти познати и непознати @Petar Yordanov Buny ще ни пренесе в неговия свят на хармония и музика.
  Circle of LIFE ще е нежен виняса поток напътстван от мен Mariya Papaianopol и вдъхновен от едноименната песен и видео към него. С наслада към по-бавни движения и по-дълги паузи, ще присъствамe във всеки дъх и ще се оставим на магията да се случва – йога, музика и ритъм в едно.

  Петър Йорданов – Buny e човекът, който стои зад проекта BunyVerse / Music Performer и успява да обедини сам самичък в едно шоу всички вълшебства на ударните инструменти, да ги запише и да създаде цялостна музикална картина с помощта на loop станция. Музикант, мулти инструменталист, композитор, Бъни участва в много различни проекти и концерти, води перкусионни уъркшопи, организира концерти и фестивали (София Фюжън фестивал, Беглика фест и др.). Той е и сред основателите на група Oratnitza, с която изнася концерти в Европа, Скандинавия, САЩ, Русия и Далечният Изток.
  Използва перуанският перкусионен инструмент Кахон, модифицирана по специален за него начин, също и африканска калимба, бас китара, тъпан, джембе, овал, хенгдръм, loop station.
  От скоро, можете да откриете Бъни и на сцените на НАРОДЕН ТЕАТЪР “ИВАН ВАЗОВ” и Театър Българска Армия, където свири на живо, композира и записва голяма част от музиката си.
  Повече за него:
  Facebook: https://www.facebook.com/BunyVerse/
  YouTube: https://www.youtube.com/c/BunyVerse
  Spotify: http://bit.ly/BunyVerse
  Instagram: https://www.instagram.com/bunyverse/
  *****************************************************************************

  Такса участие:
  25 лв. – Еднократно посещение
  15 лв. – Доплащане за притежатели на абонаментни карти ПКИ

  Местата са ограничени!
  Моля заявете своето участие:
  на телефон 0884 777050 – Рецепция ПКИ;
  онлайн на: https://pki.bg/events/circle-of-life-yoga/

  Място на провеждане:
  ул. Иван Перпелиев № 5 – Пловдивски Културен Институт
  За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ