BunyVerse
My cart (0) 0

-

00:00

  Свободен Дръм Съркъл в парка!

  EVENT

  event takes place

  Свободен Дръм Съркъл в парка! Южен парк 2 (зад хотел Хилтън) поляните пред Топлоцентрала

  4 July 2020

  4 Jul 12:00 Южен парк 2 (зад хотел Хилтън) поляните пред Топлоцентрала

  Йее! С голяма радост ви съобщавам, че Дългоочаквания дръм съркъл в парка ще се проведе тази събота 4-ти юли.
  В две части:
  – Първа част от 15:00ч. – 16:00ч.
  – Втора част от 17:15ч. – 18:00ч.

  Ще има осигурени инструменти, но ви препоръчвам, ако имате собствен да си го вземете, защото има голяма вероятност всички бързо да се заемат. Вход няма.
  Събитието е част “ТОПЛОЦЕНТРАЛА ФЕСТ”, едно уникално пространство, което се заражда!

  Повече за събитието и останалите участници –>>

  ТОПЛОЦЕНТРАЛА ФЕСТ

  Историята започва сега… Елате да опознаете една нова локация в любимия ни град, за която ще се говори много в бъдеще. Започна строителството на дългоочаквания Център за съвременни изкуства Топлоцентрала! Елате и вижте.

  4 юли 2020 (събота)

  15.00 – 16.00 – Дръм Съркъл 1 / с Петър Йорданов – Бъни
  Дръм съркълът е свирене в кръг на ударни инструменти. Средство за комуникация, разтоварване и забавление използвано още от древни времена и племена. Подходящо за всички. Осигурени са перкусионни инструменти от Африка, Южна Америка, Азия и Европа.

  16.00 – 18.00 – Жонгльотилница / уъркшоп с Луиза & Филип /
  Мини училище по жонглиране за малки и големи. Спорт за ума и тялото,увеличава когнитивните способности, освежава мозъка, подобрява концентрацията…и е толкова забавно. Елате и се учете от професионалистите.

  17.15 – 18.00 – Дръм Съркъл 2 / с Петър Йорданов – Бъни

  18.00 – 19.15 – SoundScapers / музикален концерт
  Шаманчето, Мишо Йосифов, Санди и ко експериментират със звукови среди и музика. Заедно правят от няколко години саунд дизайн и музика за анимация и това се усеща силно в проекта им. Очаквайте пътуване и кадри, които само вие може да виждате.

  19.15 – 20.00 – Поко Льоко / цирково шоу
  Игри и страшни номера, опасните чаровници Луиза & Филип ще ви накарат отново да се почувствате деца, да се освободите от задръжките на обществото и да закрещите от щастие и смях. Леко и ефирно представление, в което ще видите цирка в нова форма.

  20.00 – 22.00 – Терзийски и Горчаков / музикален концерт
  Павката и Димитър са 2/3 от проекта Clavexperience. Двамата ще представят свои импровизации, създавайки музика на момента, както и интерпретации на някои от най-популярните джаз пиеси от миналото столетие. Очаквайте неочакваното!

  22.00 – 13.00 – Дарио Булгарио – Комбино Проджект / музика,визия,пърформънс
  Дарио – мултиинструменталист, актьор, цирков артист, танцьор. Сменят се стиловете, музиката, костюмите, действията, зрителите. Всичко се променя, всеки участва под една или друга форма. Уникален 15 часов мултидисциплинарен спектакъл на живо.

  5 юли 2020 (неделя)

  15.00 – 22.00 – BIG BIG Summer Reggae 2020

  Най-старото ежегодно събитие за реге музика у нас BIG BIG Summer REGGAE (с начало в далечната 2004 година) ще се случи за пореден 17 път, като ще включи отново музиканти от сърцето на българската реге сцена – раста артистите Kappa Irie, NRG D и Jahmy Youth, dub мастърите и реге продуценти с международна известност Samity и Kin Dread, реге пионерите на България ZionLionz selectors, sound system майсторът Don D, както и новоизгрялата реге формация Poison Babylon. Предстои ни един цял ден (заповаме от 13.00 на обед), посветен на любимата на много поколения ямайска музика, представена във всичките й измерения – roots reggae, dud, dancehall, ska и jungle. One Love, One Heart. Let’s get together and feel allright!

  Очакваме ви на зелено, в парка – точно където му е мястото на регето – на простор и свобода!

  Всички събития с вход свободен

  Топлоцентрала фест се осъществява в рамките на проект „Арт активиране на център за независими изкуства Топлоцентрала“, който се реализира с финансовата подкрепа на Столична община Програма Европа 2020 от Асоциация за свободен театър в партньорство с Френски институт и със съдействието на BIG BIG Summer Reggae