BunyVerse
My cart (0) 0

Русенска работилница по Перкусии/Drum Circle

EVENT

event takes place

Русенска работилница по Перкусии/Drum Circle Спортен, Йога и Арт Център "Залата" / Sport, Yoga Center

25 November 2018

25 Nov 15:30 Спортен, Йога и Арт Център "Залата" / Sport, Yoga Center

Здравейте!
Искаме да ви представим едно ново и интересно събитие за нашият град.

https://www.facebook.com/events/342129676341250/

Това е първа част на дръм съркъла за начинаещи или любители. Събитието е подходящо както за хора, които никога не са се занимавали с перкусии, така и за такива с опит.

Фокусът ще е над постановката на свирене , звукоизвличането и упражняването на по- лесни ритми.

Осигурени са инструменти за 15 човека. Тарамбуки, джембета и кахони, а ако предпочитате и разполагате със свой инструмент, носете го…

Ето и малко информация за ВОДЕЩИЯ:

Петър Йорданов (Бъни) е познато лице на българската музикална сцена. Той свири заедно с „Оратница“, „Kaynak Pipers“, „Two man orchestra“.
BunyVerse е негов личен проект, в който изпозлва необичайни музикални инструменти от целия свят.

Петър Йорданов Бъни е музикант, мулти инструменталист – свири на хенг дръм/хандпан, кахон, луупър, джембе, бас, калимба, перкусии.
Участва в много различни музикални проекти и концерти. Водещ на перкусионни работилници. Организатор на концерти и фестивали (София Фюжън фестивал и др.). Един от основателите на група “Оратница”, с която е изнасял концерти на множество големи световни музикални фестивали в Европа, Скандинавия, САЩ, Русия и далечният изток. Използва перуанският перкусионен инструмент Кахон, модифицирана по специален за него начин, също и африканска калимба, бас китара, тъпан, джембе, овал, loop station. Това са част от инструментите с които сме го слушали по клубове, музикални фестивали или онлайн –

https://www.facebook.com/BunyVerse/

А от скоро и на сцената на Народен театър „Иван Вазов“ – спектакълът „Калигула“, както и в театър “Българска армия” в представлението „Саломе“. Където свири на живо и композира и записва голяма част от музиката.
От 2017г. Петър Йорданов – Бъни учи бас китара в поп и джаз отдела на Национална Музикална Академия “Проф. Панчо Владигеров“.

Местата са ограничени!
Не губете време, обадете се и се запишете!

Цена за уъркшопа: 20 лв.

Телефон за записване: 0899733123
Или задавайте вашите въпроси директно към страницата ни.