BunyVerse
My cart (0) 0

Музикална приказка с Бо и Бъни

EVENT

event takes place

Музикална приказка с Бо и Бъни Малки приказки

1 June 2019

Посрещаме първи юни с музика и приказки! ✨

Музикантите Бояна Желязкова-Бо (цигулка) и Петър Йорданов-Бъни (перкусии и хенг дръм) ще ви отведат на музикално интерактивно приключение! Всички деца (и не само 😉 ) са добре дошли да се включат активно и да случат, заедно с музикантите, една чудна приказка!

Певица, цигуларка и автор на песни, Бо е известна със своя детски проект „Музикална приказка с цигулка”, който има за цел да въведе децата в света на музиката и музикалните инструменти по един забавен и интерактивен начин.

Едно е сигурно – никой няма да скучае и всеки ще има възможност да допринесе за музикалното случване. 🌟

Кога? – 1-ви юни – Ден на детето; 11:00 ч.
Къде? – Малки приказки – ул. Академик Методи Попов 1
Вход – СВОБОДЕН

Очакваме ви! 🎶 🎶 🎶

🔸 🔶 🔸

Повече за Бояна Желязкова:

www.boyanazhelyazkova.com

🔹 🔷 🔹

Повече за Петър Йорданов:

Петър Йорданов – Бъни e човекът, който стои зад проекта BunyVerse / Music Performer и успява да обедини сам самичък в едно шоу всички вълшебства на ударните инструменти, да ги запише и да създаде цялостна музикална картина с помощта на loop станция.

Музикант, мулти инструменталист, композитор, Бъни участва в много различни проекти и концерти, води перкусионни уъркшопи, организира концерти и фестивали (София Фюжън фестивал, Беглика фест и др.). Той е и сред
основателите на група Oratnitza, с която изнася концерти в Европа, Скандинавия, САЩ, Русия и Далечния Изток.
Използва перуанският перкусионен инструмент Кахон, модифициран по специален за него начин, също и африканска калимба, бас китара, тъпан, джембе, овал, хенгдръм, loop station.

От скоро, можете да откриете Бъни и на сцените на НАРОДЕН ТЕАТЪР “ИВАН ВАЗОВ” и Театър Българска Армия, където свири на живо, композира и записва голяма част от музиката.