BunyVerse
My cart (0) 0

-

00:00

  Музикална приказка с Бо и Бъни

  EVENT

  event takes place

  Музикална приказка с Бо и Бъни Малки приказки

  1 June 2019

  Посрещаме първи юни с музика и приказки! ✨

  Музикантите Бояна Желязкова-Бо (цигулка) и Петър Йорданов-Бъни (перкусии и хенг дръм) ще ви отведат на музикално интерактивно приключение! Всички деца (и не само 😉 ) са добре дошли да се включат активно и да случат, заедно с музикантите, една чудна приказка!

  Певица, цигуларка и автор на песни, Бо е известна със своя детски проект „Музикална приказка с цигулка”, който има за цел да въведе децата в света на музиката и музикалните инструменти по един забавен и интерактивен начин.

  Едно е сигурно – никой няма да скучае и всеки ще има възможност да допринесе за музикалното случване. 🌟

  Кога? – 1-ви юни – Ден на детето; 11:00 ч.
  Къде? – Малки приказки – ул. Академик Методи Попов 1
  Вход – СВОБОДЕН

  Очакваме ви! 🎶 🎶 🎶

  🔸 🔶 🔸

  Повече за Бояна Желязкова:

  www.boyanazhelyazkova.com

  🔹 🔷 🔹

  Повече за Петър Йорданов:

  Петър Йорданов – Бъни e човекът, който стои зад проекта BunyVerse / Music Performer и успява да обедини сам самичък в едно шоу всички вълшебства на ударните инструменти, да ги запише и да създаде цялостна музикална картина с помощта на loop станция.

  Музикант, мулти инструменталист, композитор, Бъни участва в много различни проекти и концерти, води перкусионни уъркшопи, организира концерти и фестивали (София Фюжън фестивал, Беглика фест и др.). Той е и сред
  основателите на група Oratnitza, с която изнася концерти в Европа, Скандинавия, САЩ, Русия и Далечния Изток.
  Използва перуанският перкусионен инструмент Кахон, модифициран по специален за него начин, също и африканска калимба, бас китара, тъпан, джембе, овал, хенгдръм, loop station.

  От скоро, можете да откриете Бъни и на сцените на НАРОДЕН ТЕАТЪР “ИВАН ВАЗОВ” и Театър Българска Армия, където свири на живо, композира и записва голяма част от музиката.