BunyVerse
My cart (0) 0

-

00:00

  Концерт, посветен на пътя към Истината

  EVENT

  event takes place

  Концерт, посветен на пътя към Истината Alma Alter

  1 April 2022

  1 Apr 16:30 Alma Alter

  Каним ви на концерт-споделяне по пътя към Истината. Нека заедно почувстваме какво ни свързва истински, в същността. Ще ви представим авторска музика и поезия, вдъхновена от мистичните суфи и всички онези лудо влюбени, изгубени във Възлюбения. Музика, извираща от съкрушеното и танцуващо в екстаза на Любовта сърце, което не познава граници, културни и религиозни различия, а живее единството на световете. Нека се срещнем в Истина!

  Братята Реджеп и Емрах са композитори, художници, певци, музиканти и творци в широк спектър. Животът, музиката, поезията, изобразителното им изкуство докосват сърцата и душите със своята истинност, дълбочина, чистота и хармония. Песните им са мощен лъч светлина, от Бога и към Бога. Музиката и картините на Реджеп и Емрах ни припомнят кои сме всъщност, вътре в нас.

  Музиката на Петър и Константин извира от най-дълбока древност и среща в себе си песенната традиция на народите отблизо и далеч. В общия си творчески проект, двамата свободно се гмуркат в световния фолклор, търсейки пресечните му точки в различни форми. Авторските им песни разцъфват в чистотата, мистиката и свещената поезия на суфите, която ги среща в едно общо музикално пътуване – откровение с Реджеп и Емрах.

  Очакваме ви на 1 април от 19.30 в салона на театър-лаборатория Алма-Алтер.

  Вход: Дарение