BunyVerse
My cart (0) 0

-

00:00

  В потока на живота – ин ян йога с аромати и музика от Bunyverse

  EVENT

  event takes place

  В потока на живота – ин ян йога с аромати и музика от Bunyverse yogamandala

  9 July 2020

  9 Jul 15:30 yogamandala

  Флуидни спирали и ин йога с аромати и музика на живо – Bunyverse

  Много хора живеят в капана на динамичната реалност, която притиска, изцежда и създава илюзорна представа за напредък. Напредък към какво? Малко се тачи днес амброзията на Ин енергията, която всъщност е истинкото хранилище за живот. Колкото повече бързаме, толкова повече стрес генерираме на клетъчно ниво. Ситуационният стрес се превръща в хроничен и системите ни са доста често в червената зона, без да има реална нужда от това. Затова ние работим за култивиране на животворната, подхранваща като добра майка Ин енергия!

  Деви и Бъни те канят на една сесия, която е точна противоположност на обичайното претрупано с ангажименти ежедневие. Това е една практика за култивиране на вътрешно съзерцание, за да има повече пространство за събуденост, забавяне и фокус. За да се движим напред, е важно да имаме ясна посока. Когато сме претрупани с множество дейности, ние губим този фокус и енергията ни се пилее.

  В първата част ще се движим с потока на вътрешната енергия, която е интелигентна сила и винаги ни води към повече свързаност с живота. Флуидните спирали са вид йога, която работи с фасцията – удивителната тъкан в тялото ни, която е нашият биологичен костюм. Чрез флуидни движения, ние ще открием и разнесем блокирала Чи в тялото си, ще подобрим кръвообращението си, ще угъвкавим и укрепим тъканите си.

  Във втората част ще утихнем и ще полагаме топките на специфични места по тялото, които са точки по меридианите на вътрешните ни органи. Ще облекчим напрежението и болките в гърба, кръста и раменете. Ще ревитализираме всички органи, за да оптимизираме тяхната работа и да влезем в състояние на хомеостаза.

  Тази практика предлага пълния спектър от грижа за тялото, емоциите, ума и духа.

  Музиката на живо от вълшебните пръсти на Бъни ще ни заведе във вътрешните измерения, които ще ни свържат с нашата дълбока истина.

  И не на последно място по важност – ще изградим отново загубената връзка с дъха си, за да укротим ума и да поканим духа да твори чрез нас.

  Водещ: Деви

  Mузика на живо: Бъни
  http://bit.ly/BunyVerse-YouTube
  🔈Spotify: http://bit.ly/BunyVerse

  Кога: 9 юли, четвъртък, 18:30 – 20:30 ч.

  Къде: Мандала – център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

  Обмен: 20 лв.
  НЕ важат карти Мултиспорт.

  С предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net